Baka Bröd, Baka Bröd..

Vårt eget bageri

Vi har ett eget bageri. Det kan inte alla stoltsera med. Och inte vilket bageri som helst. Varje dag året runt – vardag som helg – hittar du dagsfärskt nybakat bröd och bullar hos oss.

Det var en gång ett garage

Våra kunder kommer ofta långväga ifrån för att köpa vårt goda bröd. Bageriet har sin bakgrund i det som en gång hette Garagebageriet , som var leverantör till många restauranger och livsmedelsbutiker i Malmö / Lund området. Men i samband med att vi återöppnade vår populära Lanthandel bestämde vi att bara sälja brödet hos  oss själva. Numer kommer kunderna till oss.

Vad bakar vi

Vi bakar dagligen både surdegsbröd och vanligt bröd i vår stenugn. Några av favoriterna är Barka, Levain, Lördagsbröd, Kärnfullt och Fyrkorn. Vi gör också en egen Pizzadeg som man köper färdig av oss och snabbt och enkelt kavlar ut hemma. Dessutom bakar vi olika sorters sötebröd som Kanel- och Mandelsnurror, Briocher och Släta bullar. Vi bakar också mycket efter säsong. Vårt Julbröd är mycket populärt liksom våra Saffransbullar och Semlor. Det går utmärkt att beställa bröd till olika tillfällen. Vi ordnar det mesta i brödväg om vi får några dagar på oss.

Startsida
Sandvägen 4, Torna Hällestad    info@tornahallestadlanthandel.se    +(46) 46 53 005
Konferensen