Lanthandeln

Vår butik

Vi är stolta över vår butik som har ett brett utbud. Vår ambition är att kunna erbjuda allt som en större butik kan erbjuda, även om vi har färre valmöjligheter inom samma produktkategori än en stormarknad.

Miljöanpassat

Vad vi däremot fokuserar på är att ha ett så miljöanpassat lokalt utbud som möjligt. Det innebär att du ofta hittar produkter av hög kvalitet som du inte kan hitta någon annanstans.

Personlig service

Vi har en manuell delikatessdisk, där vi säljer lokalt kött från såväl nöt, lamm som fläsk. Ostarna kommer från en av Skånes bästa ostbutiker. Vi har lokala grönsaks- och svampodlare som levererar direkt till oss. Vi tillverkar också en rad olika produkter som vi säljer som Take-away bland annat. Tillsammans med utvalda producenter har vi också ett eget Lanthandel sortiment. Det är bland annat kaffe, lättöl, honung mm. Och inte minst bröd från vårt eget bageri.

Dessutom är vi ”hovförsäljare” av Hällestad Svamps goda svampar.

Öppettider

Vardagar 09.00 – 19.00, Helger 09.00 – 15.00, Stängt Nyårsdagen, Midsommardagen och Juldagen

Matkassen

Varje vecka (nästan) packar vi en matkasse  med 5 middagar för 4 personer. Vår ambition är att du skall få en matkasse med så mycket närodlat och ekologiskt som möjligt, samtidigt som vi ger dig enkla lättlagade och näringsriktiga måltider. Har du speciella önskemål får du höra av dig på telefon 046 – 53 005 så skall vi se om vi kan ordna det åt dig.

Du kan antingen prenumerera på kassen – och får då lite ytterligare rabatt – eller så väljer du att beställa din kasse vecka för vecka. Du bestämmer själv, men du måste bestämma dig senast torsdag varje vecka för att kunna hämta din matkasse på måndagen.

Var kommer maten ifrån?

Startsidan
Sandvägen 4, Torna Hällestad     info@tornahallestadlanthandel.se     +(46) 46 53 005
Köket