Femårsjubileum

Boka Matbiljett

25 Maj 2019

Tiden går fort när man har roligt. Det är redan 5 år sedan som vi med hjälp av byborna och Fastighetsbolaget lyckades med att starta upp vår butik efter att Villes Varumarknad lades ner. Sen dess har det runnit mycket vatten under broarna. Från att Anders och Jens slet med att starta upp verksamheten, via Metros artikel om Skånes bästa brunch, till en fantastisk restaurang och snart ett viktigt besöksmål – Destination Torna Hällestad.

Inget hade varit möjligt utan våra aktieägare och kunder. Vi vill därför tillsammans med er fira vårt jubileum. Det kommer att bli stand-up comedy med en rad artister. Musik och specialgjord mat.

Vi önskar alla välkomna att fira med oss den 25 Maj.  Vi tar inget inträde men säljer mat / dryck biljetter vilket är inträdes biljetten till våra festligheter på vår egen festplats bakom butiken.

Oktoberfest

Boka Biljett

12 Oktober 2019

Favorit i repris. Vår första Oktoberfest blev en succé. Massor av er har önskat att vi gör detta till en årlig tillställning. I år blir ni alla fall bönhörda, och konceptet är som det brukar. God Öl från våra bryggarvänner, Sauerkraut och Schweinehaxe samt bejublade uppträdande av Rupert Knödel und seine Gulaschbaronen. Samt kanske en ny stjärna på stand-up himlen. Boka din plats i tid. Sist blev det överfullt.

Startsida
Sandvägen 4, Torna Hällestad    info@tornahallestadlanthandel.se    +(46) 46 53 005
Om Oss