Restaurang & Lunch & Café

Här äter och fikar du i butiken

I vårt café och restaurang äter och fikar du i direkt anslutning till butiken. Här kan du känna doften av nybakat bröd när Bagar-Anders kommer upp från källaren med surdegsbröd, croissanter och kanelbullar direkt från ugnen. Och blir du sugen på att laga mat eller baka själv tar du bara en sväng i butiken innan du går hem. 

Lunch

Varje dag serverar vi en god lunch i Lanthandeln. Våra goda luncher finns också som take-away som du kan hämta både i Torna Hällestad och i Dalby.

Lunchmeny vecka 14

Caféet

Caféet är alltid öppet när butiken är öppen. Förutom olika typer av kaffe, hembakat bröd, fikabröd och godsaker serverar vi frukost varje vardag på förmiddagen, enklare lunch varje vardag och givetvis vår berömda brunch på helgerna.

Restaurangen

Restaurangen är öppen fredagar och lördagar. Varannan helg komponerar vi en ny trerättersmeny och varannan presenterar vi en enklare men lika god pubmeny. Menyerna finns alltid både vegetariska och med kött eller fisk. De är baserade på säsongsbaserade och lokala råvaror, i omtanke om både smak, miljö och klimat. Även dryckesmenyn har en stark lokal förankring. Vi har fullständiga rättigheter.

Öppettider café & restaurang

Café
Samma som butiken

Frukost
Vardagar 9.00 – 11.00

Lunch
Vardagar 11.30 – 14.00

Brunch
Helger 11.00 – 15.00

Restaurang
Fredag-lördag Jämn vecka 17.00 – 21.00

After Work Fredag Ojämn vecka 17.00 – 22.00