Konferens och festvåning

En konferens i magisk bymiljö

Vi har fyllt huset med ännu fler möjligheter! Butik, bageri, café, restaurang både ute och inne – och nu även nya rum för möten och konferens. Välkommen till vår fina ovanvåning!

Fullt utrustad lokal

Lunchmöte, workshop, konferens, utbildning, uppstart av nya projektet? Välkomna hit! Här erbjuder vi lugn och ro mitt i mysiga Torna Hällestad. Ta plats i vårt stora, nyrenoverade mötesrum ovanför butiken, fullt utrustat med wifi, web cam, storbilds-tv och white board. Här finns även en trevlig soffhörna för skönt häng i pauserna.

Nybakat bröd och lunch med lokala råvaror

Från vårt eget bageri i källaren sprids dofter av nybakat bröd och bullar som levereras direkt till ditt fikabord. Till lunch serveras husmanskost, lagad från grunden av närproducerade råvaror i vårt eget kök – som dessutom presenteras av kocken himself. Och i baren hittar ni välkyld öl och andra drycker från våra lokala hantverksbryggerier. Önskas mer än så, ja då har vi dessutom en hel lanthandel fylld av varor och kan trolla fram allt ni behöver.

Tips! Låt naturen inspirera!

Passa på att ta en lunchpromenad, eller varför inte njuta av eftermiddagsfikat i det gröna? I Torna Hällestad har vi naturen alldeles runt hörnet. Bara ett par minuter från Lanthandeln väntar både trolsk ädellövsskog och öppna landskap med milsvid utsikt.

Korta fakta:

Här finns vi:
Mitt i byn, på Sandvägen 4 i Torna Hällestad (ca 2 mil öster om Lund)

Mötesrum:
Hela ovanvåningen, med plats för 2-40 personer

Pris:
525:- /person för en heldag inkl frukost, lunch och fika.
445:- /person för en halvdag inkl lunch och frukost eller eftermiddagsfika.

För frågor och mer information, bokning och betalning: prata med oss i butiken, ring 046-530 05 eller maila oss. Du kan även abonnera ovanvåningen för privata fester och evenemang!