Butik

Ett miljöanpassat och lokalt utbud

Vi är stolta över vår butik som har ett brett utbud. Vår ambition är att kunna erbjuda allt som en större butik kan erbjuda, även om vi har färre valmöjligheter inom samma produktkategori än en stormarknad.

Vi erbjuder det viktigaste du behöver till vardag och helg utifrån ett så miljöanpassat och lokalt utbud som möjligt. Hos oss hittar du varor som är producerade med omsorg och kvalitet. 

Vi har en manuell delikatessdisk, där vi säljer lokalt kött från nöt, lamm, fläsk och ibland även vilt. Ostarna kommer från en av Skånes bästa ostbutiker, Möllans ost i Malmö. 

Kylrummet, där du går in och botaniserar själv, fyller vi med frukt, grönt och svamp, med fördel från odlare i eller runt omkring byn. 

Tillsammans med utvalda producenter har vi också ett eget sortiment Lanthandeln-produkter. Det är bland annat kaffe, lättöl, honung – och inte minst bröd från vårt eget bageri.

Hos oss botaniserar du lugnt bland hyllorna och kan låta vardagsstressen rinna av dig till doften av nybakat bröd och nymalet kaffe. 

Här kan du se var maten kommer från.