Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Anna Lena Brundin / Kim Bergkvist

24/8 19:3022:00

BOKA BILJETT HÄR

I föreställningen Jag ångrar ingenting får vi lära känna två av musikhistoriens mest ikoniska röster – Edith Piaf och Monica Zetterlund – tolkade av den folkkära komikern Anna-Lena Brundin och musikalartisten Kim Bergkvist.

Tillsammans tar denna duo med oss på en resa genom den svenska jazzlegenden Monica Zetterlunds musikskatt och Edith Piafs odödliga chansons. Det är sånger som berör: La Vie en Rose, Sakta vi gå genom stan, Trubbel och Non, je ne regrette rien … sånger vi älskar och känner igen. Men också sånger vi kanske aldrig hört förut. Eller historier och anekdoter som får oss att tappa andan.

Anna-Lena, med sin svarta humor och hudlösa ton. Kim, med sin fängslande närvaro och varma röst. Här möts de för första gången. Två kvinnor, två generationer – som besjunger två generationer till.

Duon ackompanjeras av en kvinnlig jazztrio: Kapellmästare och pianist Alice Hernqvist, trummor Emma Lönnestål och ståbas Anne Marte Eggen.

Glädje och sorg, sång och standup. Följ med! Se till att säkra din biljett till denna minnesvärda konsertkväll. En kavalkad av musikaliska pärlor, trädda på en underhållande tråd av berättelser om Edith ”sparven” Piafs och Monica Z:as dramatiska liv. Föreställningen är inte bara en hyllning till två stora röster, utan också en eloge till musiken och passionen. Och allt som hör livet till.

Välkommen!

 

Mat och dryck kan beställas i restaurangen som öppnar kl 17.30 – Konserten startar 19.30

Detaljer

Datum:
24/8
Tid:
19:30–22:00