Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Emil Jensen

3/8 19:3022:00

BOKA BILJETT HÄR

Vi är glada över att Emil vill komma tillbaka till oss i sommar. Förra årets konsert var oerhört uppskattat av publiken, och Emil och hans vänner stormtrivdes.

Få artister har förmågan att närma sig de svåraste frågorna och hela tiden hitta vändningarna och komiken i allvaret och lyckas gjuta både kraft, tröst och engagemang i publiken i en tid när det behövs som allra mest.

För att förstå Emils mångsidighet som artist ger utmärkelserna han fått en viss inblick, han har fått Gustav Fröding-priset för sin lyrik, Evert Taube-priset för sitt låtskrivande, Karl-Gerhard-priset för sina shower, mängder av miljöpriser och nominerats till Martin Luther King-priset för civilkurage.

Han har gjort flera hyllade sommarprat och vinterprat i Sveriges radio, där han också hörs återkommande som kåsör i Godmorgon, världen och Tankar för dagen.

Allt detta tillsammans skapar det uttryck som blivit hans helt egna, där publik och lyssnare kastas mellan melankoli och hopp, allvarliga globala ämnen och komiska personliga berättelser, i en blandning som inte lämnar någon oberörd.

 

Mat och dryck kan beställas i restaurangen som öppnar kl 17.30 – Konserten startar 19.30

 

Detaljer

Datum:
3/8
Tid:
19:30–22:00