Boka

Restaurang

Vi har enbart lunchservering under den här perioden. Men man kan också hämta takeaway varje dag. Helgernas take-away hittar du på vårt instagramkonto, dom kan du boka nedan.

Välkomna att hämta och att handla hos oss. Och glöm inte att vi under den här perioden ordnar med hemtransport av varor och måltider. (Klicka på bilden för att visa påskmenyn)

Take-away

Här kan du boka helgernas tre-rätters meny för avhämtning. Man måste boka senast torsdag kl 19.00 för att få helgens trerättersmeny. Påskmiddagen bokas senast tisdag 7 april 19.00 (Klicka på bilden ovan för att visa påskmenyn)

Matkasse

Senast varje torsdag kan du beställa veckans matkasse för 4 personer. Du hämtar den på Lilla Lanthandeln i Dalby eller i Torna Hällestad på måndag. Pris 795 kr

Brunch

Med anledning av att vi tillfälligt stänger ner serveringen på restaurang och brunch utökar vi istället vår take-away meny med många nya rätter. Du kan välja mellan en hel meny eller bara köpa enstaka rätter. Naturligtvis finns våra luncher fortsatt också som take-away varje dag. Se menyn ovan.

Välkomna att hämta och att handla hos oss. Och glöm inte att vi under den här perioden ordnar med hemtransport av varor och måltider.

.

Släp för uthyrning

Vi har två nätsläp för uthyrning. Boka här.

Konferenser

Välkommen till Tolvans Kulturhus eller Gamlegård. Ha ditt möte i en annorlunda men fullt utrustad konferenslokal.